Pályázati felhívás fiataloknak!

tisztanapok.hú - Filmes pályázat fiatalok alkoholmentes napjaiért

Pályázati felhívás fiataloknak!

Pályázati kiírás:

Az egészséges életmódért és az alkoholfüggőség felszámolásáért indított országos eseményekhez csatlakozva, filmes pályázatot írunk ki a középiskolások és a felsőoktatási korosztály számára.

Olyan minimum 1, maximum 5 perces filmalkotásokat, filmetűdöket várunk, melyek legfőképpen a fiatalokhoz szólnak, az alkoholmentes, tiszta életre hívják fel a figyelmet, és motiválják a fiatalokat az alkoholmentes szórakozásra, kikapcsolódásra.
A filmeknek mobiltelefonnal kell készülniük, 2018. november 1. és november 30. között, Veszprém megyében. Egyéb formai, műfaji, vagy tartalmat érintő megkötések nincsenek. Javasoljuk pozitív kicsengésű videók készítését, mindemellett a pályaművek értékelésekor elsősorban filmszakmai szempontokat veszünk figyelembe. (Amennyiben a pályázó drámában vagy tragédiában szeretné kifejezni mondanivalóját, nyugodtan tegye meg.)

A filmeket közismert helyi művészek értékelik, a kitüntetett filmek bemutatásra és reklámozásra kerülnek a SzeretFilm Stúdió online felületein, a győztes pályaművet pedig segítjük eljuttatni országos és nemzetközi filmfesztiválokra.

Kérjük, hogy a filmek linkjét legkésőbb november 30-ig küldjétek el a studio@szeretfilm.hu email címre! Az értékelést december első napjaiban tartjuk, ennek eseményét a későbbiekben kommunikáljuk közösségi oldalainkon: www.facebook.com/szeretfilm , www.szeretfilm.hu
Amennyiben kérdésetek van, segítségre, tanácsra lenne szükségetek, forduljatok hozzánk bizalommal! Azokat az alkotásokat, amelyek öncélúan obszcénok, ízléstelenek, etnikai, vallási, vagy más szempontokból sértők lehetnek, a pályázat szempontjából sem tekintjük érvényesnek.

Bízunk benne, hogy a tisztanapok.hú filmes akció ott segít, ahol igazán kell!

Letölthető dokumentumok