A MAGDOLNA című játékfilm közösségi finanszírozása

A művészeti projektet 2018. januárjától 2019. szeptemberérig tervezzük megvalósítani. A Magdolna gyerekkorában játszódó jeleneteket, tehát körülbelül a játékfilm felét 2018-ban sikeresen leforgattuk.

A forgatás folytatáshoz és a film befejezéséhez kérjük a közösség támogatását - a játékfilm költségvetésének 20%-át, azaz kb. 2,5 millió forintot közösségi finanszírozással szeretnénk előteremteni. Ennek oka, hogy a film céges szponzorációját már nem sikerül növelnünk, illetve hogy több magánszemély jelezte, szívesen támogatná anyagilag is filmünket. Kérjük, támogassa Ön is az állami filmfinanszírozástól független, széles körű társadalmi összefogással megvalósuló játékfilmet! Köszönjük szépen!

A MAGDOLNA című játékfilm közösségi finanszírozása
Támogatási lehetőségek

1 000 Ft és 10 000 Ft között
A támogatót feltüntetjük a film végfőcímében, és meghívjuk a film mozibemutatójára.

20 000 Ft
A támogatót feltüntetjük a film végfőcímében, és meghívjuk a film díszbemutatójára.

30 000 Ft
A támogatót feltüntetjük a film végfőcímében, meghívjuk a film díszbemutatójára, valamint megajándékozzuk a film DVD kiadványával.

50 000 Ft
A támogatót feltüntetjük a film végfőcímében, meghívjuk a film díszbemutatójára, valamint megajándékozzuk a film DVD kiadványával, és meghívjuk a film premier partyjára.

100 000 Ft
A támogatót feltüntetjük a film végfőcímében, meghívjuk a film díszbemutatójára, valamint megajándékozzuk a film DVD kiadványával, és meghívjuk a film premier partyjára. Ajándékba adunk továbbá egy a főszereplők aláírásával ellátott, bekeretezett filmplakátot.

200 000 Ft
Ön az eddigi ajándékokon túl a játékfilm kiemelt támogatója, amit a főszereplőkkel együtt elfogyasztott közös reggelivel ünnepelhetünk meg.

500 000 Ft
Ön az eddigi ajándékokon túl a film koproducerévé vált, és mint koproducer fog szerepelni a film végfőcímében. Ön a játékfilmmel kapcsolatos minden egyes eseményre meghívást kap - az összes bemutatóra és ünnepségre kétszemélyes meghívóval rendelkezik.

TÁMOGATÁS banki átutalással

Szeretfilm Stúdió Egyesület
Erste Bank
11600006-00000000-79770934
(Köszönjük, ha a közleményben megadja telefonszámát, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot!)

TÁMOGATÁS online fizetéssel
Kérdése van a támogatással kapcsolatban?

Ne habozzon keresni bennünket: +36 30 602 4142 |

Játékfilm Bódi Mária Magdolnáról - fotómontázs az eddigi elkészült jelenetekből válogatva
Tudjon meg többet a filmről
Kiemelt támogatóink

VEMÉVSZER KFT., EUROFAMILY KFT., VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS, INTERWORD ONLINE MARKETING ÜGYNÖKSÉG, KÁLI ART INN, SZALÉZIÁNUM VESZPRÉM, LITÉR ÖNKORMÁNYZATA, BALATONFŰZFŐ ÖNKORMÁNYZATA, SZIGLIGET ÖNKORMÁNYZATA