Veszprémi Filmes Workshop középiskolás diákoknak

Stúdiónk VESZPRÉMI FILMES WORKSHOP-ot indít 2019. január 1-től középiskolás diákok számára.

Veszprémi Filmes Workshop középiskolás diákoknak

A heti egy alkalommal, péntek délután 15.30-tól 17 óráig tartó filmes együttlétet Veszprém mindig más pontján rendezzük, megismertetve ezzel a diákokat a város kulturális pontjaival, szép tájaival, épületeivel, az "utca emberével". A játékos, gyakorlattal is foglalkozó sorozat előadói a SzeretFilm stúdió szakemberei, illetve más, magasan kvalifikált film- és videoművészek, vendégelőadók. Fókuszban a rövid- és doksifilmek, a klipek és a reklámspotok.

Tanulunk filmtörténetről, művészettörténetről, magyar és nemzetközi klasszikusokról, kortásokról, fotózunk, írunk, elindulunk a fikciós filmkészítés izgalmas útján. Alkalomadtán filmeket is nézünk, felfedezzük a város filmes díszleteit, filmes programjait, lehetőségeit, forgatagát. A filmes workshophoz az alkalmak bármelyikén lehet csatlakozni, a részvételi díj alkalmanként és diákonként 1.500 Ft., mellyel az Egyesület működését támogatjátok.

A workshop vezetője Buvári Tamás filmrendező, a Szeretföld és a Magdolna c. játékfilmek rendezője.

Érdeklődés esetén a további részletekért keressétek bátran a +36 30 602 4142-es telefonszámon, a studio@szeretfilm.hu email címen, vagy a stúdió Facebook oldalának üzenőfalán.