Workshop

CATCH THE SHOT

Akciófilmezés a városban
Megyünk, filmezünk, figyelünk: dokumentáljuk a várost. Vállalkozó stábocskák kerestetnek! A forgatott snittek meglepetésfórumra, közönségszavazásra kerülnek. A legeredetibb, legtanulságosabb snitteket közzétesszük és díjazzuk!

FORGATÓKÖNYVÍRÓI WORKSHOP

10 alkalmas műhelymunka
A workshop jeles írók, rendezők közreműködésével valósul meg. A részletekről hamarosan.

FILMTÖRTÉNETI SOROZAT

Havonta 2x2óra filmtörténeti előadás, vetítéssel
A sorozat 2017 őszén indul Veszprémben. Részletes hírek később.

DIÁKFILM KÉSZÍTÉS 48 órában

2 napos workshop a 2017-es tavaszi szünetben
A tavaszi szünet 2 napos filmkészítési workshopot tartunk neves magyar filmalkotók részvételével. A két nap alatt egy-egy Veszprémben játszódó filmet készítenek a diákok. Az elkészült filmeknek a Stúdió segíti a nyilvánosság elé kerülését. Hirdetés a hamarosan a honlapon.

FIMKÉSZÍTÉS NYÁRI TÁBORBAN

Közösségi finanszírozású játékfilm forgatása diákokkal
A Partitúra munkacímű ifjúsági játékfilm előkészítési munkálatai hamarosan elkezdődnek. A film szerepeire, illetve érdeklődés esetén az alkotói stábjában való részvételre a tavasz folyamán casting/válogatás hirdetéssel fogunk jelentkezni. A jelentkezőknek ezután egy nyári alkotói tábort szervezünk, amelynek keretében megírjuk a forgatókönyvet, bejárjuk a helyszíneket, felkészülünk a filmforgatásra, melyet 2018 nyarán kíván megvalósítani alkotói csapatunk.

FILMISMERETI ÓRA VETÍTÉSSEL, FILMFORGATÁSSAL

Műhelyünk mobil csapatai az iskolákban…
A műhely alkotói vállalják, hogy igény esetén a tanrendbe foglalt vagy tanrenden kívüli film- és médiaismereti órákat megtartják, azokon az elmélet mellett gyakorlati, filmkészítési lehetőséget biztosítanak a diákoknak. Középiskolai diákoknak ajánljuk.

Várjuk kérdését, érdeklődését elérhetőségeinken: